slika11
 
"Šauarma bar" restoran arapske brze hrane otvoren je pre nešto više od 5   godina, prvobitno u ulici   Svetozara Markovića 37.

Juna 2016. "Šauarma bar"   se  potpuno seli   iz Svetozara Markovića u Nemanjinu 32, takodje na Slaviji i danas posluje samo na ovoj adresi.

Brojevi telefona su ostali isti: 011/3640-142, 065/3555-725

A kako je sve počelo:
Jula 2011 godine, su se tada prvi put u ponudi beogradskih fast food restorana našali ukusi originalne šauarme, humusa, falafela. Autentična receptura sa Bliskog istoka- Sirije, Palestine, Libana i Jordana.
"Šauarma bar" je vrlo brzo medju Beogradjanima, strancima, turistima, slučajnim i namernim prolaznicima, stvorio jedinstvenu prepoznatljivost i kvalitet ukusa i usluge.

Ime ŠAUARMA , u početku teško izgovarano, zatim svojim izgledom, još neko vreme poredjeno sa grčkim girosom, postalo je prava i prepoznatljiva reč za ukusno pileće i teleće meso skladno sjedinjeno sa mnoštvom začinskog bilja.

A potom FALAFEL , ova jedinstvena ćuftica, dobija od nasih kupaca pravi status kraljevskog veličanstva arapske trpeze. U sočnom ukusu falafela mešaju se leblebija, razno povrce i opet, puno razlicitih začina sa Bliskog istoka.

U medjuvremenu se poojavila jos jedna ukusna ćufta zvana KUBE sada od juneceg mlevenog mesa, oraha i zitarice burgul.

"Šauarma bar" restoran arapske brze hrane za ovih pet godina je bio pozivan i učesnik na vise različitih manifestacija: dani afričke umetnosti, različiti sajmovi i dobrotvorni bazari ambasada, stranih koledza, kao sponzor jednog igranog filma, Bitef festivala...i jos mnogo toga.  

U prijatnom lokalu ima mesta za sesti pa pojesti, a u ponudi su kafa, arapska kafa, cajevi, cedjeni sokovi--sve to ko želi i za poneti!

 

Dodjite , probajte, podelite sa nama vaše utiske!!!

Prijatno, želi vam "Šauarma bar"!

 

slika12

Mailing lista

 

Uživajte u našoj ponudi i akcijama.

 

© Prava korišćenja   "ŠAUARMA BAR"  D.O.O.   ul. Nemanjina 32-Slavija, Beograd. tel.+381-11-3640-142  +381-65-3-555-725 www.sauarmabar.rs   |  Sva prava zaštićena  |  Privatna svojina